Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, June 30, 2010

award lagik! mekacihh Cik Ili

Salam semua...

Hari ni kita dpt award lah drp cik ili from hanglipokopitiam.blogspot.com.. thanks tau ili.. sudi jugak u bg award kat blog i yang ntah apa2 nih.. hihi


Eh ada syarat2 pulak ye? Orait2

1. Anda mesti memuji si pemberi award
oh no problem.. cik ili nih cun dan vouge.., kulit u cantik, pakai produk apa ye? hihi, then suka baca blog dia yang sempoi dan using bombastic2 n suspen2 title, tu yang attract readers right?.. and dia rajin jugak leave comment kat blog i.. hehe

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain

Ala 10 je ke? nk bg kat byk2.. hehe

3. Beritahu mereka mendapat award.
Okeh, jap lagi bgtau.. hehe..

4. Bagaimana anda digelar blog yang best & great?

Opps.. ni kira tips la k.. bkn sesi memasukkan diri ke dalam bakul ye.. hehe

  • dlm post jgn lupa serta kan gambar
  • wall paper dan theme blog jgn terlalu byk warna.. nnti serabut
  • selitkan lawak2 dalam post
  • jgn kedekut komen or say hye kalo singgah kat blog2 lain
  • tambah gadget2 menarik
tu je kut.. hehe..

Lastly nk ucap terima kasih kat readers and followers.. n tak lupa yang klik2 Nuffnang saya tuh.. thanks a lot guys.. U're rock! hehe

4 comments:

syanaim said...

::thnkz dear..xoxo..muah::

cik ieza said...

heeee kene tag la =)
mekaseh cik shieda a.k.a geng b2b july...

shaheeda said...

hihi.. ni tag siap ada award tau!

Ili said...

kulit cantekk ker? jgn tertipu, kamera x cukup bagos nak fokus jerawa2 di muka. jerawat dah bermaharajalela di dahi neh...grrrrrr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!