Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, June 8, 2010

TOLONG BOIKOT PRODUK-PRODUK INI....

salam kawan2..

hari ni aku nk menyeru korang.. tolong boikot produk2 ini.. produk ini adalah produk israel atau menyokong israel.. if love Islam please boycottt all these products..



kita mayb tak dapat tolong palestin secara langsung.. tp kita mampu lumpuhkan ekonomi ISRAEL..
yg sememangnya gah dengan senjata canggih dan teknologi2 moden compare then palestine..

ini bukan saja suka2.. tapi ini tanggung jawab kita sesama saudara islam..

kenapa aku nak join kempen nih??

meh aku senaraikan kehinaan Israel nih

1. suka tembak sapa2 yang dia nak.. kanak2, aktivis bantuan.. yang lately happen, and kanak2 yg langsung tak berdosa n org2 tua yang takde upaya pon dia main tembak je.. jijik!!
2.sekolah pon dia bom.. tanpa apa2 sebab.. ramai kanak2 mati.. mmg dia nak hancurkan keturunan palestine.. mayb sbb tu sekolah pon dia bedal jugak.
3.bantuan2 yang dibawa macam besi or batu2 yg aktivis bawak tuk bina semula sekolah, hospital and etc.. diorang rampas, dan diorg kata itu adalah SENJATA! bodoh punya Israel! ni aku tgk kat tv malam td.. sukarelawan kita yang pegi ke Gaza citer mcm tu..
4.bantuan makanan perubatan dan makanan di sekat.. doktor2 kat sana operate tak pakai bius.. can u imagine.. betapa seksanya diorg.. kat sana

dan macam-macam lagi perbuatan keji diorg nih

so pleasee.. kita tolong la mana yang kita terdaya, cth; boikot produk diorg... and jgn lupa doakan saudara2 kita di sana.. kat akhirat nnti kita juga akan disoal kenapa tak bantu saudara2 sesama islam.. so apa kita nak jawab???


semoga sumbangan kita ini dapat menghancurkan Israel!!

SAVE PALESTINE!!

2 comments:

budak kampung online said...

mudah-mudahan usaha boikot produk yang menjana ekonomi Israel oleh seluruh rakyat malaysia berjaya.

shaheeda said...

insyaALLAH.. kalo umat islam semua aware dgn apa yg berlaku.. tp produk2 diorg smua mmg da betul2 established kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!