Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, September 27, 2012

EVAMATIC MAT - Tempat baby guling-guling


Assalammualaikum all..

allo2.. blog ini masih wujud tau.. sori lama tak update, kerja manyak bz skrg, so takleh nk update.. 

lgpon takde story yg hot pon nak di share kan.

Entry kali ni nk meniaga lah pulak.. haha.. Nak  jual tikar baby - EVAMATIC PLAY MAT, bole tgk pic2 kat bawah ni atau kat dalam album ni 














CIRI-CIRI TIKAR EVAMATIK

SIZE :* 200cm x 120cm x 0.3cm ( Lebih kurang 6 ft x 4 ft )


# Tikar Evamatic merupakan alas lantai yang memiliki rekabentuk/corak dan warna yang sangat menarik.


# Selain itu, tikar ini dapat mencegah Rheumatic yang disebabkan hawa dingin dari lantai.


# Tikar ini juga dapat menambah pengetahuan kepada kanak-kanak (corak ABC, 123 dan vocabulary)


# Juga sesuai untuk bayi kerana rekabentuk yang lembut serta corak yang menarik untuk merangsang penglihatan bayi serta boleh dijadikan platform untuk bayi merangkak.


# Mudah dibersihkan sekiranya tertumpah makanan atau berhabuk+ Lebih tebal drpd tikar getah, panjang tikar lebih kurang katil single)+ Material: Eva Sponge (most likely same as playmat ABC), tak luntur & tak slippery 


#Tikar ini sangat sesuai digunakan di pelbagai tempat seperti:


1. Ruang rehat keluarga di rumah
2. Bilik tidur
3. Tempat bermain untuk anak-anak
4. Ruang belajar atau bilik bacaan
5. Kegunaan luar rumah seperti berkelah dll
6. Boleh juga dibuat alas/tikar sembahyang (bagi yg tidak bercorak/plain)


HARGA??... SGT MURAH WALAWEEEYY.. hehe..

PM je sy k??!!

kalo berminat bole pm sy di  https://www.facebook.com/shaheeda


Setakat ni yang byk org beli design UPIN IPIN.. mmg kuat betul pengaruh upin ipin kat kanak2 ye?
Untuk upin ipin ni ada 6 color tp design sama je.. Ada color biru,purple,merah,pink,purple & hijau..

Apa2 pm saya k!

Tata..!!



2 comments:

fuza said...

berape yang plain tu? thanks!

shaheeda said...

RM47 INCLUDE POSTAGE DEAR

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!