Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, May 4, 2012

My Fashion, My Bussiness, SOPHIE BEST!!

Assalammualaikum..

lama tak membebel kat sini, selalu kat rumah duk bebel kan aisya je yang makin aktif..

haisyyhh hari ni bukan nak story pasal Aisya Daania okeh! hari ni nk cerita pasai bisnes terchinta ku ini...

sebelum apa2.. sila like bisnes page saya ini ye, tenkiu2! hehe

https://www.facebook.com/ShaheedaSophieParisPutrajaya


SOPHIE PARIS memasarkan produk2 fesyen termasuklah handbag, makeup, woman accessories, man accessories dan macam2 lagi. Harga2 pulak sangat lah berpatutan, kualiti pon tip top!!








Cer beli satu handbag baru  uolls bole tau kualitinya.


Then kalo jd members pulak dapat diskaun 20% untuk setiap pembelian, tak perlu tunggu sale ok!! Sesiapa berminat nk jd ahli bole emel saya kat elsha_slumbergurl@yahoo.com, atau pm kat Facebook Shaheeda Sophie Paris Putrajaya


More about SOPHIE?? visit this website  http://sophieparis.com.my/

1 comment:

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt & slm sejahtera....

menjemput anda ke http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!