Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, November 14, 2012

KATALOG SOPHIE BARU - VOL 7.. ada kasut yg canteekkk!!

Assalam..

Hai semua, hari ni nk story-mory pasal katalog SOPHIE yang baru, kali ni da ada kasut, 
& yg bestnye FAFAU da jd duta uolls!! hehe..

ok, aku da lama stop meniaga sophie ni, dan hari ni hati tergerak nk meniaga semula.. sebenarnya senang je aku nk meniaga sbb pos laju dekat je ngan opis aku... so korang boleh tgk ONLINE CATALOG kat sini.

http://sophieparis.com.my/catalogue/latest-issues.html


Sila cuci mata ye! 

nk oder bole PM kat sini

https://www.facebook.com/ShaheedaSophieParisPutrajaya

atau kat sini

https://www.facebook.com/shaheeda


atau boleh sms kat sini 0177250411, sms je la ye, tak perlu kolling2 ye laling..

nk diskaun 20%?? senang je, jd ahli.. hanya RM15 seumur hidup.. 
kalo jd ahli RM15, then korang meniaga dapat untung 20% tau

k lah, aku upload sikit la ye .. sikit je taww











p/s : malam ni balik kampung suami kat kelantan, pray for our journey k.. babaii





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!