Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, November 21, 2012

Aisya's WORDS

Assalamualaikum..

1st word nak cakap, please doakan sedara-mara kita di Gaza ye, kalo ada duit.. mendermalah untuk mereka.. sedih sgt tgk gambar2 kat fb (T_T)..

takde apa2 yang bes pn nk stori, just nk share words yang aisya da pandai sebut, FYI, aisya skg berumur 1tahun 5 bulan

Antaranya  perkataan yg dia da pandai:

NEY = nk nen(masih breasfeeding, alhamdulillah.. harap smpai 2tahun, bole dpt PHD.. hehe)
AKITTT = sakit
MINNN = baca doa makan(terus amin tanpa baca doa, cettt! )
PITTT = tersepit
ABITTT = cubit (sambil tgn mencubit, kalo tgh mrh, ibu pun kena cubit)

Dan yang terbaru, kejadian semalam;

ibu : erkkk...(sedawa sambil dukung aisya)
aisya : aa..lal..lahhh (alhamdulillah..)
 ibu : pandai anak ibu (peluk2, cium2)

 hihi..

ada lagi words yang dia pandai sebut, tp aku tak baper igt..

apa2 pon, bersyukur sgt dikurniakan anak yang sihat & cerdik
& sememangnya terlalu byk nikmat yang perlu disyukuri..

alhamdulillahh..

ok tata,
last sekali layan pic aisya makan ayam goreng.. peminat upin ipin , mestila suka ayam goreng.. hihi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!