Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, June 17, 2010

tinggal 3 minggu.. adui dui

salam kawan2.. lama tak buat post .. rindu tak?? hehe


tgk tu wedding ticker tu, 3 bulan ke 3 minggu ye.. rasa mcm takde perasaan lagi ni, neves ke? takut ke? takde pon lagik.. bila org tnya " apa ko rasa skrg?" dgn manis aku menjawab " entah.. aku tak rasa apa pon, mcm biasa je" ada keee???


hantaran tak siap lagi,
tudung nikah & sanding belum beli,
gift belum deco
baju belum fitting

huhu, byk lagi keja kena wat

last weekend baru nak sibuk2, sib baik ada housemate2 tolong.. so skrg asik tdo lewat dan badan agak letih... huhu

k la friends.. take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!