Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, June 23, 2010

my 'Egg Flower'

salam all..

u all tau tak apa tu egg flower?? kehkeh...

ini dia.. taraaaa

(sila abaikan kesepahan rumah kami ye)

bunga telur ni ada lah DIY, tidak terdapat di mana-mana kedai k... di adaptasi dari majalah Pesona Pengantin ( sesuai ke bahasa aku tuh?).. tapi tak igt keluaran bila


tp my housemate yg kreatif metif tu adjust sikit nampak lagi meriah.. thanks housemate2 ku tersyg.. mereka sgt baik! smgt smua tlg2 aku... tiba2 rasa sedih nak tinggalkan diorang .. uwaaa

baru je siap 10pcs.. biar apa org kata.. tapi di mata aku sgt cantik!! dan buat aku makin tak sabar nak kawen , keh keh (gatainya kamu shahidah)



nnti bila da siap & cucuk kat pohor aku upload lagi ye 'picture'nya....


TO Linda, Kak Adi, Ain, Kak Wa, Kak Fina... saya syg kamu semua sangat2.. mwaahhxx


8 comments:

Mrs Drac said...

sopannye housemate ko tolong.best2..aku dlu bebulan2 buat sorang baru siap 25 batang..hohoo

shaheeda said...

takde maknanya sopan.. terkangkang-kangkang diorg nak siapkan bunga telur aku tuh.. haha.. tp diorg mmg baik, tak pasal2 smua bz, pdhal aku yg nak kawen.. hihi.. kalo ko dekat ngan aku.. ngan ko2 sekali aku kerah tenaga.. kikih

syanaim said...

::wah hebat buat sendiri..mesti wedding u gempakkan..btw congrate..::

shaheeda said...

syanaim: yg hebat my housemate la, i tlg sikit2 je.. hehe.. tak de la gempak mana, tapi harap semuanya ok dan puas hati.. sekali seumur hidup kan?.. thanks ye and salam perkenalan

Anonymous said...

salam..
shida...bunga tu ko buat dari apa? xpenah npk...

Anonymous said...

salam..
shida...bunga tu ko buat dari apa? xpenah npk...

shaheeda said...

anony: salam.. bunga tu dibuat dr riben kertas.. hehe...mmg tak penah nampak kat kedai lagi, by d way, sapa ni ye

Anonymous said...

anony=mash..
wink*wink*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!