Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, June 7, 2010

opss.. its my birthday


salam friends...

today is my birthday..
sy sudah berumur 25thn.. ye, sy dah berada di muka bumi Allah ini selama 25 tahun.. Alhamdulillah..

tepat 12.00 malam tadi mendapat wish daripada en anas trsyg dan rakan2 secara live diorg nyanyi.. sgt hepy.. tapi kek takde okeyy... just nyanyi2 mcmtu je.. tapi itu pon sy hepy da.. hadiah sepertimana yang dijanjikan, dah beli awl.. hihi.. tapi masuk kat hantaran, so bole pakai after wedding nnti..heehe..
aopss sebelum itu my bff, Faten adalah org 1st yg wish.. sblm kul 12.00 am.. haha.. msti dia nak tdo dah, tp nak jadi org 1st yg wish.. syg ko semah!


sgt bersyukur dgn apa yang saya ada pada hari ni.. much2 better.. alhamdulillah..

impian dan doa saya semoga majlis sy nnti berjalan dengan lancar.. dan perkahwinan ini biarlah sehingga ke akhir hayat nntii.. aminn..

kepada kawan2 yang wish.. terima kasih sgt.. love u

** agak berkecil hati dgn seorg kawan.. kira bes fren jugak la... langsung tak igt besday sy.. mayb terlalu bahagia dgn kehidupan baru, smpai terlupa nilai persahabatan, persahabatan akrab yg pernah kami jalani dulu.. takpe la.. saya sentiasa mendoakan kebahagiaan kamu wahai temanku...

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

happy belated beshday dear! semoga tercapai segala impian dan di lindungi Ilahi sentiasa. amin! :)

shaheeda said...

thal: thanks so much.. sama ngan u jugak.. smoga majlis kita sama2 berjalan lancar k.. take care

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!