Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, July 2, 2010

last day keja! hoyee!


salam semua..

hari nih dah 2nd july dah.. jeng jeng jeng!!.. hehe tinggal 7 hari lagi nak menikah.. oppss maknanya seminggu lagi lah kan?? adeh deh... takut nyaaa, pastu hari ni adalah hari last aku keja sbg anak dara.. cewaahhh

so kat sini.. aku nak minta maaf kepada semua, sepanjang aku bergelar anak dara nih kalo2 aku ada wat salah kat korang, maafkan lah ye(harap perkahwinan aku nnti adalah satu hijrah yang baik pada aku)...

then aku harap korang doa kan majlis aku , dan doakan juga perkahwinan ini berkekalan ke akhir hayat.. semoga Allah balas doa korang dengan kebaikan yang berlipat kali ganda

pastu kepada yang menghadiri majlis aku nnti drive elok2, dan selamat sampai dengan vouge nya.. safe journey k.. hehe...


(pic mana tah, main rembat je.. heee)


k lah kawan2... jumpa kat majlis nnti!









6 comments:

cik ieza said...

wahhhh awalnyeeee cuti! hihi nih yg jeles bangat nih padahal wedding date same hihi...saye start cuti rabu depan la sebab nak save utk honeymoon =P anyway gud luck nanti k! jgn nebes2 tau...selamat pengantin baru untuk kite berdua! hihi...nanti lepas kawen sile hupdet story byk2 k dear =)

shaheeda said...

ieza : aah la dear, at first mmg nk start cuti hari rabu, tapi risau kalo balik lambat2 coz sy nikah hari jumaat.. lagipon kenduri kat kampung, kalo buat kat sini mmg tak cuti awal mcmtu.. okeh dear, nnti update blog , u pon sama taw, yupp selamat pengantin baru utk kita dua!

~ thalhazlin ~ said...

dear, happy baca entry ini. me pun dah tak sabar mahu cuti loh. suda cam tak fokus mahu kerja, hati teringat hal kawen di jb yang ada yang lum ciap. ngeh. ngeh ;p

syanaim said...

::wah mesti u berdebar2 kan dear..hope everything will be ok..:P::

shaheeda said...

thal:hihi.. tu lah, u start cuti bila? kalo keja pon next week badan je kat sini... kepala duk pikir rumah, so baik i balik awal buat2 apa yang patut.. hihi

shaheeda said...

syanaim : i tak debar2 sgt mula2, tapi bila da ramai tanya debar tak, trus rasa makin debar plak.. kikih.. yupp, hope e'thing gonna be smooth.. Insyaallah.. pray for me k dear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!