Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Saturday, July 10, 2010

Undangan untuk RAKAN2 BLOG TERSAYANG






Salam semua rakan2 blog dan follower2..


Dengan penuh kesyukuran ke hadrat Ilahi,
saya dengan berbesar hati dan sukacitanya menjemput
kamu... kamu dan kamu..

ke majlis perkahwinan saya dengan Anas bin Zainuddin


pada 10 JULAI 2010

beralamat di

No 71, Jalan Abd Hamid
Taman Bukit Siput
Bukit Siput
85020
Segamat, Johor

Semoga dengan kehadiran ssaudara/saudari sekalian akan menambah seri lagi
majlis ini serta diberkati Allah hendaknya.

** maaf hanya dapat bagi e-card sahaja, kalo nak tengok map rumah saya hanya klik pada gambar dan bole print macam biasa

Terima kasih dan wassalam


18 comments:

~ thalhazlin ~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~ thalhazlin ~ said...

dear, sowie. i tak ada email u. hu.
btw, minggu depan i tak ada di opis 21-24 kusus. tapi, tak pe if u drop by, boleh bagi kat sapa-sapa di aras 3 tu, minta dia bagi kat cik thalha. ek?
tahniah!

miss ili said...

congrates in advanced!! jauh sgt u, kalau dekat i g dah dgn muke x malu nye..hehehe...anw happy for both of u!

shaheeda said...

thalha: ala.. i nk pass sendiri, takper2.. bg tau no fon office u, nnti kita deal time..

shaheeda said...

ili: thanks dear..u kat perak ye?? jauh sikit je.. mari la dtg..

aCik GeE cHoMeY said...

hehehehe...da x lm da awak..tahniah:-)

shaheeda said...

gee: tu lah.. da start risau2 sikit nih, thanks ye awk!

ElyaElmo said...

comgrts dearr!! selamat pengantin baru in advance k :)

shaheeda said...

ElyaElmo: mekacihhh.. kalo ada kelapangan, jemput dtg k!

syanaim said...

::hihi..saya boleh datang x?:P::

shaheeda said...

off coz la bole... tu undangan tuk kawan2 blog, dtg je k

Ili said...

award for u..sila visit my blog utk terima award :)

syanaim said...

::thnkz dear..xoxo..muaaah::

shaheeda said...

ili.. thanks dear! i dah amik dah.. hihi

amElyn said...

hi dear!
this my first time to be here!
feel free to drop by n share some info bout wedding prep eh! or any tips related!!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
im following u btw~
kip in touch! xoxo

p/s : congrats on ur wedding!!! eh babe, u dok bkt siput, segamat??? i know that place! my uncle dok situ.n my friends pon ada kt situ!!! =)

shaheeda said...

hye amelyn
welcome dear! thanks coz sudi visit n follow me.. rupa nya mem'BLOG' ni best kan? dapat ramai kawan2 n share2 idea..
follow u gaks!

yerpp duk kat bukit siput, since u da ada sedara mara tu jemput la dtg kenduri i tau!!

amElyn said...

thanks to u too honey!!!
ha..yup3! sharing is caring~
hehee.i will k.i.Allah
congrats eh~

amElyn said...

betul3!
dapat ramai kawan baru!
lagi2 B2B.sangat3 boleh geng!
hehee.my friend ramai yg kat rumah rakyat tuh.n nearest taman.so where r u???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!