Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, July 21, 2010

My WEDDING stuff & accessories...

Salam kawan2 and all b2b geng...

nak story panjang2, tapi... masa tak mengizinkan.. sob2

so dapat share pic je..

these are accessories masa wedding aku.. includes dais, hand bouquets, flower girl accessories, gift and etc..
++Banner++


++Pintu Gerbang++




++Hand bouquet++




++ My LOVEly Dais++





++Giftbag++
( nanti aku story paper bag ni contain apa k.. promise2!)



Flower girl Accessories plak...

++Headpieces++
(buat sendiri okeyy.. hihi)

++Beauty Basket++
(yg ni beli siap je.. bunga rampai tu nenek aku yang buat.. hehe)



oppss, sedikit gedik nak upload pic aku masa nikah.. ahaksss

sgt suka baju nikah ni.. sewa kat mak andam je.. sbb kalo nk buat lawa2 mcm ni of cos mahal kan, so sewa je la ..


en hubby yang cumel.. wwiiwiwi..


so tu je lah for this entry tau.. nanti aku update lagik..
byk nak share ngan kawan2 nih

tata semua.. muwwahhhss




6 comments:

Ct SoLeHa said...

sgt2 cute

Mrs Drac said...

baru tanye kt ym ko ritu baju nikah ko tempah ktne..tapi ko tak reply...sob..sob..cantik..aku suke..baju mak andam upenye..kalo tau aku pun sewa jugak..uhu..

weh, kasi tukar tajuk blog ko..gadis lagi ke..hikhik=p

Ili said...

woweeeeee gorges nyer uuuuuuu ;)
congrates!!!!

shaheeda said...

Ct - mekacihhhh.. salam perkenalan

Suraya : aku tak on ym lagi la.. hehe, ni aku kat tmpat training, takde ym...

kalo tempah makan ratus2 punya.. tu lah aku mls nk menempah
tukar tajuk blog?.. akan aku tukar, tapi link takleh tukar, nnti kawan2 tak jumpa blog aku plaks.. hihi

Ili : mekacih dear.. nnti u kawen pon sure gorjes gak.. hihi, jgn lupa invite saya tau

aCik GeE cHoMeY said...

comel le time awak nikah 2..
pakai bj 2 comel la...cute:-)

shaheeda said...

gee : ye ke? kita da tgk gamba awk.. awk pon comel gak! hihi.. selamat pengantin baru, saya tak terlambat kan nk wish?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!