Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, July 14, 2010

sudah tawen! alhamdulillah..


11 comments:

Mrs Drac said...

gamba je ke?owh aku dikasi betis nak peha pula..

hoho..slmt perantin baru shida!!!!

shaheeda said...

gamba dulu, intro sikit dulu... nnti aku story panjang2..

syanaim said...

::tahniah babe..cantiknya kamu..::

::misz maney:: said...

congrats :))

~ thalhazlin ~ said...

shida, selamat pengantin baru dear.
semoga kekal bahagia hingga ke syurga. maaf tak dapat datang kerana punya urusan. apapun, InsyaAllah. hadiah akan menyusul. ;)
* ur face look like siti nurhaliza lah? hee. gambar pertama tuh

aCik GeE cHoMeY said...

cantik nyer...biru...suka2..:-)

shaheeda said...

syanaim : thanks dear..
mizz maney: mekacihh dear

shaheeda said...

thal : thanks dear.. its ok, saya faham.. tak sampai 2 minggu lagi kan? jeng jeng jeng

shaheeda said...

gee: ye ke? kalo mcm tu buat la jugak theme biru wedding nnti

norulhaidar said...

congrats sheeda... :) so happy for you. InsyaAllah kalau ader rezeki Da try to make it yg kat KB k... sorry xdtg yg kat JB.

:) Take care dear friend.

shaheeda said...

haidar : sory.. sedikit lewat reply comment nih, thanks dear.. btw, kita duk segamat la, not JB, & anas nyer kampung kat Bachok.. hehe.. Dar pon jaga diri baik2 k.. friends forever k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!