Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, March 31, 2011

❤ Cuppies-4-You GA !! Nyum2 ❤!

Assalamualaikum semua.. (。◕‿◕。)


Ni adalah entry melekit..
1st time aku join GA away nih, ramai yg bermurah hati buat GA CONTEST, may Allah bless u ALL! sebelum nih nk join lain2 GA tp bertangguh2, tup2 tgk da sampai tkh tutup, tapi kali nih tiada alasan lagi, sbb hadiahnya sangat menggoda jiwa aku nih.. & mana la tau rezeki buah hati kesayangan aku dlm perut nieh, ngehehe

thanks kepada owner of Cuppies4u yang mengoffer saya joinn GA nih.. sgt terharu okeyyy!!

alkisahnya aku kenal ngan cuppies4u nih, masa nk order cupcake wedding aku bulan 7 thn lepas, sayangnya masa tu dia tutup kedai temporaryly.. sgt lah sedih.. sob2.. harap kali nih ada peluang aku nk merasa cupcake dia, kalo sedap boleh order selalu, nampak dr pic nih mmg macam sedap!!


***

Giveaway by CUPPIES4YOU

Giveaway prize:
A box of SIX (6) large size Red Velvet Cupcake (RVCC)
for FIVE lucky winners!

So, how to be a winner in this GA? Caranya mudah saja.
  1. Copy & paste (blog ni tak boleh 'right click' - maka anda kena tekan button 'ctrl' dan 'c' serentak untuk copy, kemudian 'ctrl' dan 'v' untuk paste) bermula part *** kat atas ni ke dalam blog anda dan jadikan sebuah sticky post sampai tarikh tutup GA. Bermula 23 Mac 2011 dan akan berakhir pada 31 Mac 2011 tepat jam 11.59 malam. <-- secara tak langsung, GA ni terbuka kepada mereka yang bergelar blogger sajalah
  2. Jangan lupa letak link blog ni http://cuppies4you.blogspot.com ke dalam entry anda.
  3. Letakkan link/URL blog post's anda di dalam comment box entry ini sebagai bukti penyertaan.
  4. LIMA (5) lucky winners akan dipilih secara rawak melalui kaedah cabutan bertuah (kami akan guna sama ada random.org ataupun cabutan nama secara manual).
  5. Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 04 April 2011.
  6. Para pemenang perlu collect hadiah pada hari Sabtu 09 April 2011. <-- ni penting kepada mereka yang nak join ya? Kalau rasa tak boleh nak collect atau wakilkan sesiapa untuk collect hadiah, tak payah le masuk HE HE HE. Bagi chance pada mereka yang betul-betul available untuk collect hadiah pada tarikh yang telah ditetapkan.

***


baby : mummy! the cake looks so yummy lah! can i get some??
mummy : ok dear, i'll try get it for u okey!!
baby : ok mummy!! lalala





2 comments:

cuppies4you said...

terima kasih sbb sudi join GA. semoga jadi one of the lucky winners, good luck :D

shaheeda said...

insyaallah.. hihi, pilih la kita :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!