Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, March 10, 2011

prevent STRECHMARKS!

assalamualikum semua..

entry ni, entry kontot je.. sbb nk ilang borink ! ngeh2..

while pregnant nih org kata akan ada strechmark terjadi, lepas bersalin nnti akan nampak itam2 tompok2 taik unta!.. pandai je menambah.. har har..

tp aku takmo takmo takmo takmo (tambah lagi 10x) itu terjadi, & ada akk ofis(kak lin) cadangkan aku beli Palmer's Cocoa Butter Lotion, dia siap tunjuk perut dia lagik kat aku.. hehe.. mmg bersih,putih, suci & murni aku tgk..

so masuk je 3 month aku terus beli, beli macam skema nk pakai tiap2 hari, tapi aku pakai seminggu 2 3 kali je.. cettt..!!

lotion tu macam gamba kat bawah nih..



pasni aku nk rajin2 pakai..
janji! janji! hehe

resultnya tunggu nnti pas aku bersalin yeee!

3 comments:

AzYanie said...

weh, yg bio-oil jd x..?aku dgr cite bio-oil berkesan!huhuh~~
nkbli gak la nih

shaheeda said...

bio oil aku tak pas ti la weyh, lagi pon agak mahal, rm 30 ++, heheh yg nih 18 hengget je, pastu akk kat opis tu rekemen, aku pon pakai je la.. heheh yg bio oil tu pon mmg ok kut, sbb dia mmg boleh ilangkan parut2 semua kann

cuppies4you said...

pakailah lotion utk kesejahteraan dan keseksian perut di masa hadapan :D


thank you for following us
cuppies4you 2nd giveaway

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!