Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, October 20, 2010

ISLAMIC FASHION FESTIVAL.. Inikah fesyen Islam!!



Wallahua'lam.. semoga Allah membimbing kita semua ke jalan yang
benar..

Tapi kalo benar nabi kesayangan kita ni dipermainkan macam ni.. tunggu lah bala akan menimpa korang yang kurang hajar ni!

nah! korang layan lagi gambar, menatang apa fesyen islam macam ni.. aku mmg marah btul kali nih..










Saturday, October 16, 2010

cupcakes for MAMA..! happy birthday mama

Salam all..

al kisah last tuesday was my MIL birthday.. dan aku hanya tahu birthday dia just a day before!.. isyyhh.. encik abg la nih, tak inform..

mama dtg sini after my SIL convocation kat KUITTHO last sunday..

dengan pantas terus call kak liana yg buat cupcake masa wedding hari tu ..


my wed cuppies yang da rosak sbb travelling yg jauh putrajaya - segamat, sob2


aku call malam & esok ptg nak ambik dah...

lucky me! dia bole buat.. hehe, flower theme, sbb mama suka bunga.. & mama juga pandai gubah bunga..

color theme?? colorfull! hehe..

dan hasilnya.. Taaadaaa




chantik takkk (dgn gaya ala eric leong)..

patung tu, replika mama.. ada rupa ke?? haha


mama wif the cupcakes



mama wif cupcakes + SIL convo flower??





adik ipar bg hadiah!




bakal menantu pun bg hadiah.. yeay! mcm ada iras pulak.. hehe



wif the birthday present!

aku tak bg hadiah, sbb sgt urgent! tp aku sempat belikan cupcake ok!
also arrange & masakkan mama bihun for the celebration!
ok la kann..

apa2 pon I LOVE U MAMA.. THANKS SBB JADI MENTUA YANG SGT2 BAIK.. ALHAMDULILLAH

SEMOGA MAMA DIBERKATI DUNIA & AKHIRAT & MURAH REZEKI, & MENTEN VOGUE.. HEHE



Friday, October 8, 2010

LOVE + NATURE



salam all.. pics ni da lama aku peram, mlm ni tetiba rajin nk edit.. hehe, these pics were shooted by xcelent photog.. Rushdi @ Didi, kenapa aku kata dia xcelent??

ok first, dia kemas bilik aku yg bersepah tuk dpt pic2 yg cantik, kedua dia sanggup meniarap dalm parit dan pelbagai aksi lain tuk dpt gambar terbaik, sampai kena gigit ulat bulu lagi.. sian Rushdi.. ,aku juga nampak dia buat kerja dgn ikhlas, pantas juge! kejap kat sana.. eyh kejap kat sini.. haha

recommended ok!!
Lokasi : Felcra Tebing Tinggi, Jalan Muar, Segamat
OP : Rushdi from
www.fotokahwin.com


layannnn gamber yuk...

SCENE BER-2 LEBIH BAIK




SCENE BERLARI2 DALAM SEMAK

-dan dicucuk kemuncup, dan kaki pon gatal2.. adesh



SCENE ROMANCE

-oppss, malu tp MAUUU! ahahah


SCENE JALAN2 DLM HUTAN

SCENE GELAK2

takott..!! tp abg berdegil nk keseberang.. huhu




SCENE MODEL

magazine Pesona Pengantin ke LIBUR?





POTRAIT

thats all for tonite! tata..!


Wednesday, October 6, 2010

beraya sakan di OPIS!

salam kawan2

hari ni entry santai jek.. hehe.. saja rindu nk update blog.. hhehe

nk share pasal jamuan hari raya + birthday staff yg lahir bulan july, aug, sept.. jom!

eyh2 makcik ni rajnnya! kehkeh..


aku ditugaskan buat air sirap limau wif opismate, cik tini.. diorg kata manis sgt & masam sgt.. huhu (mmg la.. dah korang tak sabar tunggu ais tu cair sikit.. padan muka, agagagaggaa)

wif tini

wif kakak2 di opis (sy paling mude, hihih)


baju yg pelbagai kaler.. hehe


suasana jamuan di opis kamik!


all birthday boys n girls

the yummy cake.. nk order?? sila contact Cik Ita



some of the cuisine.. sy makan semua jenis!! .. kihkih

aku dan satey.. mmg tak dapat dipisahkan
(abg, bila nk bawak syg makan kat Satay Station lagik! sob2)



MMG BEST! thanks to all that involved!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!