Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, October 8, 2010

LOVE + NATURE



salam all.. pics ni da lama aku peram, mlm ni tetiba rajin nk edit.. hehe, these pics were shooted by xcelent photog.. Rushdi @ Didi, kenapa aku kata dia xcelent??

ok first, dia kemas bilik aku yg bersepah tuk dpt pic2 yg cantik, kedua dia sanggup meniarap dalm parit dan pelbagai aksi lain tuk dpt gambar terbaik, sampai kena gigit ulat bulu lagi.. sian Rushdi.. ,aku juga nampak dia buat kerja dgn ikhlas, pantas juge! kejap kat sana.. eyh kejap kat sini.. haha

recommended ok!!
Lokasi : Felcra Tebing Tinggi, Jalan Muar, Segamat
OP : Rushdi from
www.fotokahwin.com


layannnn gamber yuk...

SCENE BER-2 LEBIH BAIK




SCENE BERLARI2 DALAM SEMAK

-dan dicucuk kemuncup, dan kaki pon gatal2.. adesh



SCENE ROMANCE

-oppss, malu tp MAUUU! ahahah


SCENE JALAN2 DLM HUTAN

SCENE GELAK2

takott..!! tp abg berdegil nk keseberang.. huhu




SCENE MODEL

magazine Pesona Pengantin ke LIBUR?





POTRAIT

thats all for tonite! tata..!


9 comments:

sekamar rindu said...

salam..

cantiknya gambar...

Mrs Drac said...

ko amik ktne nih shida?

shaheeda said...

sekamar rindu : thanks awk.. hehe, kalo berminat link photog ada saya masukkan

Suraya : kat felcra tebing tinggi, tp kan aku tgk blog amelyn tu, kat kuari tu lagi byk cantik wooo.. kalo la aku tau..., wehupdate la blog, nnti bersawang smpai ke blog aku plak.. haha

Mrs Drac said...

owh aah yg dina kawin tu kan..cantek..die nye OP same ngan aku nye..shahrul..hehe..cantek kuari tuh..
alin tu pun aku kenal penah satu sekola dulu jap..
takpela sok2 ko suh anas amik gambo ko lak kat situ mse anibeseri..hihi

blog kang update..hihi..
url kang aku bg tau..=p

shaheeda said...

alin tu penah sekelas ngan ko ye? kat mana.. kenapa aku rasa mcm kenal dia ye?? tp tak igt la kat mana..

Mrs Drac said...

hehehe..tak penah sekelas..penah satu sekola jap kt dato'
familiar ke muke die..ade mcm arni nazira mase muda tak?hehe..mara die kalo die bace nih=p

shaheeda said...

oo ye ke.. muka arni nazira? ada la sikit kut, tp seriusly aku mmg mcm penah jumpa dia, tak tau lah, kat alam lain kut.. haha, eyh gamba ko tu dahi sekerat je, bg penuh tak bole ke? haha

twentytujuheleven said...

cantiknye gambar....sape photographer...bestnye222

shaheeda said...

izwa : ni msti tgk gambar tak baca entry nih, photographer nya Rushdi from fotokahwin.com, dia sgt ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!