Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Saturday, October 16, 2010

cupcakes for MAMA..! happy birthday mama

Salam all..

al kisah last tuesday was my MIL birthday.. dan aku hanya tahu birthday dia just a day before!.. isyyhh.. encik abg la nih, tak inform..

mama dtg sini after my SIL convocation kat KUITTHO last sunday..

dengan pantas terus call kak liana yg buat cupcake masa wedding hari tu ..


my wed cuppies yang da rosak sbb travelling yg jauh putrajaya - segamat, sob2


aku call malam & esok ptg nak ambik dah...

lucky me! dia bole buat.. hehe, flower theme, sbb mama suka bunga.. & mama juga pandai gubah bunga..

color theme?? colorfull! hehe..

dan hasilnya.. Taaadaaa




chantik takkk (dgn gaya ala eric leong)..

patung tu, replika mama.. ada rupa ke?? haha


mama wif the cupcakes



mama wif cupcakes + SIL convo flower??





adik ipar bg hadiah!




bakal menantu pun bg hadiah.. yeay! mcm ada iras pulak.. hehe



wif the birthday present!

aku tak bg hadiah, sbb sgt urgent! tp aku sempat belikan cupcake ok!
also arrange & masakkan mama bihun for the celebration!
ok la kann..

apa2 pon I LOVE U MAMA.. THANKS SBB JADI MENTUA YANG SGT2 BAIK.. ALHAMDULILLAH

SEMOGA MAMA DIBERKATI DUNIA & AKHIRAT & MURAH REZEKI, & MENTEN VOGUE.. HEHE



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!