Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, June 27, 2013

my own testimonial using PINKISH BEAUTY

Assalammualaikum wbt...


Lama tak cott cettt kat blog nih, bz kat ofis, bz kat rumah... kekadang penat sgttt..

Tapi bila amalkan zikir fatimah, alhamdulillah semua lebih mudah... nnti aku buat entry pasal zikir fatimah ni k!!

Ok lah, berbalik pada tajuk asal ... aku ada utang nk tunjuk my own testimonial consume PINKISH kann??

Maybe ada readers yang da tau aku jual produk PINKISH BEAUTY COSMETIC.. emm mmg tak dapat iklan byk², sbb aku sgt bz.. tak larat nk iklan sana sini.. mudah-mudahan ada rezeki aku dgn pinkish nih..

Ok jom la layan testimonial aku


## gambar selepas tu pakai camera depan, sbb tu sedikit blur.. gambar ni langsung tak edit k atau guna camera360.. no nooo noo.. nk meniaga takkan nk tipu, kang rezeki jd haramm!!

sgt jauh perbezaan
(cik husband pon da perasan.. hihi)

ckp je produk apa yang aku tak guna, mana yang aku dgr bagus mmg aku guna.. cth, tia amelia, belina, natasya.. dan mcm2 lagi, olay pon penah guna, t3 pon, pegi jumpa doktor, makan ubat mcm2 .. 

tp jerawat ttp akan naik jugak, sampai satu tahap aku fikir "mmg aku ditakdirkan berjerawat smpai mati kutt.. huhu"

tp dengan izin Allah, aku google² jumpa produk ni, mula² aku try sabun gluta je dulu.. then rasa serasi terus sambar satu set...


Sekarang pinkish da meluas dah, kalo tgk rancangan PRIMADONA, jd sponsor hadiah lagikkk..

dan semakin byk good news aku dgr pasal pinkish.. 

salah satunya, Pinkish sudah mula di jual di famasi.. that mean apa???
mean pinkish mmg takde bahan berbahaya.. 

Diiktiraf oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA DAN PAKAR
 KIMIA 
ANTARABANGSA
(NOT 120701328 K)

dan mendapat sijil halal dari JAKIM.

Dan ada seorang pengacara/dj radio datang sendiri ke HQ, sbb nk jual pinkish dan mengakui PINKISH MMG BAGUS.. FEEYA ISKANDAR (PENGACARA KILAUAN EMAS).. jom tgk testimonial dia



kalau korang mmg ada masalah jerawat, atau apa2 saja.. cuba la pinkish ni then doa je..
kalau mungkin anda dah putus asa dgn masalah kulit (mcm aku dulu), percayalah.. setiap masalah, Allah pasti  bg jalan penyelesaiannya..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!