Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, November 10, 2011

teringin... huargghh

Ok ke ESP nih??
selalu kalo tak lunch susu jadi sikit.. tak best je nak pump
kalo mommies kat luar tu ada pengalaman citer la, then kat mana nak beli??
yang murah2.. mls nk pos2
area putrajaya/bangi ok kut!


~mood : tgh mengantuk ni.. huarrgghh

5 comments:

MaZNi PutERi said...

boleh cuba ni... memang bagus... kl nk boleh contact saya ye... umah fmly sy kat bangi je.. - 0126481211 (mazni) TQ :)

shaheeda said...

mazni, satu canister baper ye? harga ahli tak? sbb ada kwn saya jual,dpt harga ahli, tp dia jauh..kat jb

HanaKhairi said...

sheeda, kalo nak beli kat mazni pon bley dia ahli group euphoria gak...
kalo nak beli ngan aku pon ley gak tapi aku posler...

shaheeda said...

ana, membe aku yg kat jb tu ko laa.. hihi.. mls la aku pos2 ni.. heheh

Ili said...

ili ada beli.mmg mahal seket..tp ili x mkn abih pon...maybe dlm 1000 org yg guna tu mseti ada 1 yg sesuai. n its me! huhu...sedey je abih beli mhl2 sbb milk production x meningkat jugak. ili yg de mslh kot bkn produk tu. ada la lbih skit2 tp simpan kt kg. myb mak dah buang sbb ritu tnya mak mna dia ltk dia x igt dah. anywany ili suggst u try fenugreek boleh beli k gnc. my frens yg suggest. sbb byk customer kata ok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!