Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, August 23, 2011

Daania's 1st Toy



takde apa nk story sgt, cuma nk share toy pertama daania ni, cute tak??? beli kat manjaku bangi.. hehe
she love her toys so much
stp kali nk tdo msti nk ada toy nih..
kalo ngamuk2 pasang music kat toy dia nih, terus senyap.. hihi

3 comments:

mr&mrs affendy said...

salam..ai akak, saya suka baca blog akak..baby dania comel sgt..

Anonymous said...

uuhh so cute toys daania. Baby at this age mmg suka music. My baby, ayra, 1st toys nye patung zirafah ngan set alat muzik ade loceng, drum sume (mcm boleh men jerr) hehe. Ayra x tido buai so xde tpt nk gantung2 cmtu. Huhu.

ZaNa aDieyZa said...

comelnya!! auntie zana nak pinjam boleh x dania? hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!