Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, March 9, 2010

: :paper bag DIY: :

salam all..

hari ni dpt idea nak buat paper bag sendiri, surf2 n xplore2 internet then dpt la ilham.. jom tgk







****credit tuk owner pic2 ni yerr

paper bag ni biasa org2 jual kuih-kuih kat pasar malam guna.. hihi.. sure murah kan, then letak reben n tampal sticker or tq taq.. msti nampak cun kan.. tapi ada tak jual yang color lain ye?? sapa tau?? share la ngan kite

nak try dulu buat gift bag masa marhaban/khatam nnti dlm 200pcs, kalo mampu n ada assistant mayb nak buat tuk majlis walimah nnti.. mampu ke?? 1000 pcs tu.. fuiyoo, pensan ini macam woo.. takpe try dulu kan?? opss nak tanya lagi sekali, ada saper2 tau tak mana nak dapat paper bag yg mcm ni? yang ada color2 lain?? Jawab la.. jawab la.. hehe



10 comments:

Mrs Drac said...

haku jawabkan..tak penah tgk lagi stakat nih..heheh

shaheeda said...

Mrs Drac:alaaa... ye ke.. huk2.. ko balik sgmt nnti kalo soping2 ko tgkkan paper bag ni sekali ye, kalo ada

Mrs Drac said...

haku bli paper bag kat medan N & H bandar utama tu je..heheh..bli banyak2 skt..nnti apek tu kasi diskaun

shaheeda said...

ye ke? ko beli yg camne?? nak nengok.. masuk la kat blog ko?? aku nak kepoh2 tgk nih.. kikih

Mrs Drac said...

ala..paper bag kain yang ada tali jerut tu ha..

mizz eyta said...

cantek jgk paper beg diy nih.i suke!!tp for my wedding da beli ready madenye paper beg aka paper box la...bab x ter'pk nk wat cmni..huhu..so time u nt bolela wat cmni..serius cun oke!

Anonymous said...

bnyk kedai la jual. ;)

aCik GeE cHoMeY said...

mmg berbaloi2....:-)

♥LAYLA RAHMAN ♥ said...

eh ada paper beg sy la kat ctu!!
wakakaka..
ala paper beg ni slalu ada color brown jer.jarang nmpk color lain.maybe white ada la kot.

shaheeda said...

gee, tu lah.. tp mampu ke sy nak buat tuk 1k pcs..
layla, aah.. minta izin ye, leh tlg promote sekali kan?? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!