Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, March 16, 2010

LUNCH TIME KE NILAI???

Salam..

Jumaat lepas join housemate pegi nilai, hehe.. pergi kedai THANK Q je,
tak sempat nak story byk.. just nak review ckit je brg2 yang sy mungkin akan beli hehe...








Bunga-bunga ni cantik, n dalam gambo nmpak mcm fresh flower, suka sgt! sejambak(3kuntum) - RM 3.50




Pahar - RM 13.90

Bekas hantaran putih ni murah je RM 9.90

White carven tray ni mahal sikit - RM 29.90


bekas hantaran besi gold nih - RM 14.00

ok tak?? mayb bulan 5 baru beli.. huk2 lambat la lagi.. tak sabau rasanya

6 comments:

Mrs Drac said...

3 bulan lebey je lagi..da bole beli ni..cpt beli nanti habes..huhu

syanaim said...

::bestnyer sempat g nilai..kita cr yg kat sini jerlah::

aCik GeE cHoMeY said...

mmg giler kan kalau pg nilai...x pe....tengok2 dulu n kumpul duit bebanyak...biler rasa da banyak..pg lagi...banyak pilihan tau kat nilai 2...:-)

shaheeda said...

su:nak beli takut tak match ngan barang hantaran plak..brg hantaran pun lum beli lg
syanaim:dekat je ngan putrajaya.. 30min leh smpai.. hehe
gee: aah bole meghoyan dibuatnya.. kikih

kucincomey said...

tu laa kan.. tengok² kat kedai rase tak sabar nak beli.. tapi tang nak kuar duit tu ler.. hehehe.

shaheeda said...

kucincomey : tu la, nak kuar duit pun kena buat bajet dulu.. kalo main rembat je kang lari kat lain plak.. hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!