Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Thursday, March 25, 2010

JOM SEMAK CHECKLIST 5-3 bln sblm

salam smua..


tak tau nak citer apa, tp perasaan nak update blog begitu membuak-buak, so hari ni kita review checklist je la.. ngehehe..
  1. kursus kahwin - SETTLE
  2. tempah tok kadi - BELUM
  3. photographer n videographer - SETTLE
  4. rantai kawen - BELUM
  5. senarai tetamu - BELUM
  6. dj/pemuzik - SETTLE
  7. rawatan muka/bdn - BELUM
  8. honeymoon plan - KALO ADA BAJET LEBIH PEGI LA.. HEEEE
  9. kad jemputan - BELUM
  10. tempahan hotel/homestay - SETTLE
  11. hiv test-BELUM
  12. 2 org saksi -SETTLE

ermm.. byk lagi la lum settle.. huhu byk nya bnda nak fikir kan.. tp so far alhamdulillah..cik abg syg, family n bakal mentua mmg banyak membantu..alhamdulillah.. syg diorg sgt2!! tp sbnrnya sy biasa2 je.. tp cik abg syg mmg nampak betul kesibukannya.. hihii.. ni tambah syg kat dia nih.. ngehehe...


tak tau nak tempek gamba apa.. so tempek je la gambo masa risik hari tu.. hihi...
-bersama ibu2 trsyg-

3 comments:

Mrs Drac said...

sheeda, homestay ko amik katne? haku tadak lagi nih..

shaheeda said...

at first amik homestay kat belakang pej agama.. quaters staff situ, ada kosong satu then dia wat rmh tumpangan, pastu sbb ramai, amik kat kat tempat training felcra bukit tinggi.. huhu.. jauh nun

jeman said...

salam singgah.

rasanya xterlalu awal nak ucapkan. SELAMAT BAKAL MENJADI PENGANTIN BARU.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!