Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, May 20, 2013

MARI CANTIK MARI GEBU.. SERIUS TAK RUGI !!

Assalammualaikum..


Mari kita tengok lagi testimonial untuk pengguna tegar Pinkish Beauty..











Mereka ini pengguan setia Pinkish..
Testimonial untuk diri aku sendiri  in sha Allah next month.. Sebab aku tak baper disiplin pakai.. So kesannya belum nampak..

Lepas ni aku akan consume dgn berdisiplin.. baru ada kesan yang nyata..

Tapi serius tak rugi korang beli.. nk  beli sabun dulu pon boleh je

Sabun ini sgt berkesan untuk masalah berikut, dengan izin Allah

muka berminyak
berjerawatparut jerawat
eczema
gatal² di mana² kawasan
menghilangkan kesan hitam di peha, ketiak, buku lali dan lain²

Kalo berminat comment atau pm shj fb sy okey!!

Kalo nk cepat berkesan kena beli 1 set kay!!



Ok babai !




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!