Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, January 7, 2013

Aisya's New HAIR CUT.. 1ST entry in 2013 katenyeee!

Assalam wbt..

Sebelum story, jom tribute ke rambut lama aisya dulu..




tgk ibu aisya tu, tembam tembon.. sbb tu jarang nk enterprame dlm belog ni, aissyhhh..!! menci !


..

Kami pegi saloon kat Bangi, nama Hair Profile, kat Sekyen 9 rasanya,
 ok laa.. murah jugak RM12 untuk kanak2, tp lepas ni nk try cari salon lain la.. sbb org2 dalam ni agak kurang friendly & tak pandai nk amik hati budak2, mayb diorang jarang berurusan ngan budak2 kut..

Memang susah nk potong rambut anak nih, lagi2 stranger yang potong so mmg dia nak pegi kat ibu je la, last2 duduk atas riba ibu baru la aisya behave sikit.. mula2 tgk lepas gunting tak comel, lama2 ok sikit





tadaaaa, nengok rambut baru  aisya, heheh...
papa pon cam biasa la, menginstagramkan diri dengan rambut baru anak.. hehe


pic last ni da masuk hari ke 3 ke 4 macamtu kut, baru nmpak comey sikit.. hihi

ok la, tu je nk story mory.. nnti rajin, i hapdate lagi okay.. tata

Assalammualaikum..




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!