Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, January 9, 2012

entri kontot @ bersihkan sawang..

Salam semua..

INI ENTRY PERTAMA SAYA DI TAHUN 2012.. opss terskema plak, hehhh
bole tak aku nk wat entry pakai point2 je hari ni?? tak payah nk karang2 ayat mcm exam penulisan SPM @ mcm wat cerita cam novel ombak rindu yang katanya best tuh?? (aku kurang minat baca novel, hihi)

antara story hot meletup kebabommm ;
  • hari ni, puteri kesayangan berusia 7 bulan, mggu lepas jatuh katil, semalam jatuh sofa bed.. keshiann anak ibu :(
  • DSAI dibebaskan, perhimpunan 901 dibenarkan dengan mudahh.. wondering whyy?? but alhamdulillah.. ermm PRU13, eyh aku tak daftar lg kut, hehehh
  • keja makin byk, hari2 wat programming.. penat otak, if else.. switch case.. bla blaa
  • dah lama tak bermuka buku.. berat bdn makin turun, eyh.. apa kaitan nye ??
  • makin malas iron baju, asik rotate baju yang sama.. sbb baju tu je yg tak payah di iron.. haha
  • tak sabar nk bercuti bersama en suami dan princess daania.. hihi, tak plan lg ke mana.. TAK SABARNYAAA!!
ok tu je kut.. tataaa

~sebelum jatuh dr sofa bed, smlm~


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!