Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Saturday, September 25, 2010

website tawen kamiee...

hye, salam.. hari nih nk share ngan korang pasal website tawen2! wiiwwiii.. syok tau

aku buat sblm kawen lagik hari tuh, mcm2 function ada.. ada picture galery, RSVP, guestbook n mcm2 lagi..

ni url nya http://www.mywedding.com/

interface web aku mcm kat bwh ni



button kat tepi tu korang leh reka sendiri..

so.. jum buat wed website sbg kenangan..

ni url wedding website kami http://www.mywedding.com/shaheedaluvanas/, kat sini byk aku upload pic2.. tp tak abis upload lagik.. jemput la jengok !

kalo u all da buat share la ngan aku yekkk..

tata




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!