Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, September 22, 2010

mix jawa + hindi + korea????

salam semua..

isy da bersawang da blog aku, napa korang tak tolong bersihkan?? pemalas taww!!!keh2

punya la lama tak update kan?? bukan bz tp mcm tak tau nk bebel apa kat sini, tp slalu jalan2 kat blog kwn2.. hehe

korang pecaya tak aku mix 3 bangsa tuh?? pecaya la pecaya la.. pls2, tp sebenarnya kan.. tak pon, hhihih.. title nih adalah untuk tayang gambar basi lagi, heheh..

gamba salin2 baju ms wedding aku hari tuh after nikah ceremony, tp kan sedih tau, sbb buat sendiri je.. mak andam wat muka penat then aku suh la dia balik.. sbb esok nya majlis bersanding, takut pulak dia dtg lewat..

thats y la kalo korang tgk, costum tu tak lengkap pon... da siap semua baru jumpa accessories baju2 nih.. uwaaaaaaaa


dah2, jgn dikenang kisah yg da lepas.. yuk layan gambar!!




























jgn tgk gamba yg last nih! serammmm
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
daaaaaAAAAAAA!!! keh2..





k friends.. will update pasal majlis bertandang plak nnti.. soon ok??

tataaa!!


7 comments:

Mrs Drac said...

shida..alang2 ko sapukan sawang blog aku skali..hihi

la yeke ko pakai sendiri sume tu..ksiannya...mintak diskaun tak kt mak andam tuh..seb bek sanding die makeup ko elok2 kalo tak haru

mizz sue said...

cantik sangat!!

shaheeda said...

Mrs Drac : ko punya sawang teruk sgt la weyh, setahun pon abis nih.. hahah, mintak diskaun?? yg request pon byk dia kata tak masuk pakej tiba2.. ms mula2 diskus semua ok.. tup2 sampai masa da lebih kos la apa la.. kalo aku tau dia berkira sumpah aku tak amik.. huhu

mizz sue : terima kasih! takde link blog ke??

Queen said...

buat baju tukar2 ni memang penat ...tapi kalau dah di offer, patutnya mak andam tu buat...hee..

sebab tu la i tak offer customer baju tukar2..i cakap...baik dia buat gown cantik2..dan pakai as wedding dress..heeee

~ thalhazlin ~ said...

Cantik la dear. anggun sekali
kite pun pakai baju jawa + hindi tapi lagi satu songket. hai lambat nak dapat gambar op. ;p

shaheeda said...

Queen : suppost mcmtu la.. tp muka mcm tak nak buat je.. so better sy suh balik je.. hehe, wedding dress?? besnyaa, tp sy tak pakai masa kawen hari tu, ada cita2 nk amik gamba kat studio nnti pakai wed dress, hihihh

shaheeda said...

thal : tq, awk punya baju jawa tanteekk, kita da tgk da, complete smua ada.. kita ter miss accessories dia, btw pic2 ni tak pakai OP pn, membe suami shoot, then kita edit sendiri je... hehe, biasa la pic2 dr op msti 3-4 bln baru dpt.. hehe, kita pon tak dapat lagik nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!