Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, August 18, 2010

Gift Bag... Terima Kasih sudi dtg..

Salam semua dan menjalani ibadah puasa ye kawan2
lama dah rasanya tak membebel kat sini, hari ni nk bebelll.. byk2... hahaha...
entry ini adalah entry membayar hutang.. igt tak dulu kat entry ini ada jnji nk story pasal giftbag??

giftbag ni dgr mcm mudah bukan?? tapi jgn amik mudah okeeyy.. sebab nya untuk giftbag ni saja sekurang2nya rm 1k diperlukan, tapi aku bernasib baik sbb ada pihak2 yang sudi mensponsor..

paperbag english rose ditaja oleh my only one big brother, dan kerepek ditaja oleh akk sepupu.. thank to both of u.. love u...




ni je yang mampu aku bagi.. yg pntg ikut bajet & ikhlas bukan??? hehe

aku nak buat pesanan penaja sikit.. kepada korang2 nnti paper bag ni kalo boleh dimasukkan dalam kotak elok2 atau bakul besar... dan satu bilik khas diperlukan untuk paper bag mcmni
kalo tak lihat lah hasilnya


tgk nih!! tumbang sudah.. hehe..





3 comments:

Cik Puan ieza said...

hihi paper bag kite same la dear =)

shaheeda said...

cik puan ieza : mmg sama.. sbb ada kisah di sebaliknya.. ngihihi.. i search kat google pasal paper bag english rose nih, then terjumpa blog u, dgn kata2 lain, paper bag ni la yg menemukan kita, hihi.. u ada story beli kat VR star kan?? i pon beli kat situ jugak.. .. panjang tul stori nih keh2

Cik Puan ieza said...

uiks yke camtuh rupernye hihi =P sbb paper bag nih la kite knal =)
a ah i beli kat VR star..sebab kedai tuh yg paling murah i survey2...
~kitaaa serupaaa =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!