Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Sunday, April 18, 2010

pre wedd photo.. yehaa

salam all..


nak share ngan u all gambo nih...

lokasi : area KL
photographer : http://chottouch.daportfolio.com

















photographer yg terlibat sbnrnya 5 org pastu da separuh shoot.. dtg lagi sorg, abg chot ni suka ajak geng2 dia shooting rasanya.. dari situ dtg idea2 pose kitorg yg gediks2 ni.. hihi..

kalo korang nk tau shooting ni amik masa dr kul 10.00 pagi till 12.30 tghari.. mmg penat gilak.. pakai high heel jalan sepanjang masa shooting tu.. dgn panas nya...
ampunn.. tp hasil nya.. mmg sgt2 memuaskan hati kitorg.. credit jugak untuk my beloved en anas sbb pandai pilih photographer.. and dia pon minat shooting2 nih.. tp baru je nak mula.. apa2 pon aku support je dia..

k la .. tu je nak story... tata.. selamat ber'weekend'

8 comments:

Mrs Drac said...

cantek2..nnti da kawin ble posing lagi manje..hihi

shaheeda said...

tu lahh.. skrg takleh nak manja2 sgt.. gediks sikit je bole.. hihi

Si Sweet Sour said...

Shida, cantikla photographer ni shoot. Aku rasa teruja. Rasa cam nak ajak hubby n baby pegi shoot family potrait lak..

Hee..

shaheeda said...

Si Sweet Sour : tenkiu, why not.. takde salah pon.. buat je.. kalo suka photographer tu, just call je..

~ thalhazlin ~ said...

shaheeda, wow. 5 orang sekali photographer. hee. apapun, u look soo cute!

shaheeda said...

thalhazlin: aah.. sbb photographer tu ajak geng2 dia.. hehe.. thanks yerp!!

Suha said...

amik la jgk pic yg comel !! jgn every pic muke senyum je.. nk jgk yg gelak2 tu.. lg comel.. hehe..

but thumbs up for all pics !! really nice !!!

shaheeda said...

suha@cu-ai: bro tu tak edit yg aku gelak2.. aku lum edit lagik, nnti da edit aku upload... yup.. aku pon puas hati

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!