Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, January 19, 2010

...wEddING tHEMe cOLor...

salam...

nak kawen da aku?? yuppp!!

after the long journey of our love(cewahh) n mcm2 cabaran n dugaan.. at lasttt.. we will get maried! yeyee.. hehe.. insyaALLAH...

byk perkara nak fikir pasal big day ni kan??
  • tarikh?
  • bajet?
  • jumlah jemputan?
  • menu makanan?
  • buat kat mana? rumah or dewan??
  • tema?
  • homestay?
  • dulang hantaran?
  • nak cari mak andam yg solek cantik?
  • baju nikah?
  • and etc.. etc.. etc..
emm.. 1st kena nk pikir theme color, tema2 yg dicadangkan
  • gold+cream
  • biru turqouise+putih
  • pink+purple
1st... my akk sulung selaku advisor cadangkan kaler GOLD..



so i create this combination color(gold,dark brown,cream)


NICE! tapiii... mcm nampak tua la theme niee, heheh...

pastu create theme color yang ke-2 which is (purple,pink,putih).. n act purple is my fav color




sweet jugak.. tapi ramai sgt da pakai theme ni... tapi cantik.. huhu

then last choice is biru turqouise+putih..



combination theme tuk kaler biru turqouise (biru kehijauan)+putih ni sy tambah silver untuk jadi lagi menarik


emm, nampak cantik n freshh kan?? my abg syg pon suka yang nih.. hihi.
so nak amik theme yang mana ye??


kalo korg nak tau kena la tunggu post yang berikutnya.. nnti sy story mory lagi k..

tatata....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!