Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Wednesday, January 20, 2010

..pELaMIn iMPiaNkU..

salam...

hari ni penat menyurvey pelamin..
untuk dijadikan contoh nk tunjuk kat mak andam nnti.. senoneng da kpala nih..

mmg byk pelamin cantik2 and grand2.. tp mampukah aku?? msti costy punya la..

takpe la.. berangan la dulu, apa salahnya.. mana tau jd kenyataan..

hasil dr survey yang dibuat adalah seperti di bawah : (mcm jwb soklan peksa plak) hehe..

  • koleksi dPESONA dkat jb yg i minat





  • pelamin kat butik RINSUZANNA pon cantik2.. see





  • pelamin dr zaifie zainal plak, yg mmg mengancam...



  • and pelamin2 lain yg mnjadi idamanku.. yg nih main rembat je tak sempat nak tau creator-nya..








tu je yg i nak share hari nih.. korang suggest la mana yang cantik ye.. nnti kita sembang lagi...

tatata

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!