Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, February 28, 2012

Friday, February 24, 2012

kasik up balik gambo nikah!! haha

:: haha! lisa + yusri nikah smlm.. tetiba aku terigt time aku nikah hampir 2 thn yang lepas,
miss that moment.. ahakss
this entry were posted by me on 27/07/10, 2 weeks after our solemnization ::

Salam all..

pelik kan tajuk aku... hihi.. tapi itulah yang terjadi pada diri aku..

aku tunang tak sampai sejam, tunang sambil menunggu imam datang, boleh gitu?? ngeh2..

ala2 dato' CT gitu.. (tapi dalam kes aku nih, nak mengurangkan bajet)
hihi.. yelah, zaman sekarang kalo nk adakan majlis pertunangan, paling kurang kena ada 2K dalam tangan okeyyy.. memandang kami mmg da gedik nak kawin, dan da sampai seru.. so.. kawen je lah terus, tapi ada buat majlis merisik masa raya haji yang lalu.. ok lah kan...

so korang, enjoy da picas.. byk gila gambar dari photog.. tak larat nk pilih, so aku select secara random je la k..




++majlis pertunangan++













++with my bes friend ever, zura++


++with hubby's family++

++my niece++



++with my family++


ada ke masa nikah ni orang kata muka aku macam serina anak chef wan tu.. ada keee??? haha.. tau la aku sedikit muntel..

Wednesday, February 15, 2012

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!