Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, February 24, 2012

kasik up balik gambo nikah!! haha

:: haha! lisa + yusri nikah smlm.. tetiba aku terigt time aku nikah hampir 2 thn yang lepas,
miss that moment.. ahakss
this entry were posted by me on 27/07/10, 2 weeks after our solemnization ::

Salam all..

pelik kan tajuk aku... hihi.. tapi itulah yang terjadi pada diri aku..

aku tunang tak sampai sejam, tunang sambil menunggu imam datang, boleh gitu?? ngeh2..

ala2 dato' CT gitu.. (tapi dalam kes aku nih, nak mengurangkan bajet)
hihi.. yelah, zaman sekarang kalo nk adakan majlis pertunangan, paling kurang kena ada 2K dalam tangan okeyyy.. memandang kami mmg da gedik nak kawin, dan da sampai seru.. so.. kawen je lah terus, tapi ada buat majlis merisik masa raya haji yang lalu.. ok lah kan...

so korang, enjoy da picas.. byk gila gambar dari photog.. tak larat nk pilih, so aku select secara random je la k..




++majlis pertunangan++













++with my bes friend ever, zura++


++with hubby's family++

++my niece++



++with my family++


ada ke masa nikah ni orang kata muka aku macam serina anak chef wan tu.. ada keee??? haha.. tau la aku sedikit muntel..

6 comments:

miss ili said...

wow...sweet nye both of u...( alamak gediknya i pon nk kawen jugakk) hahahaha

anw lovely photos n sweet couple.

p/s: yerla muka u mcm serina. bkn muntil la u.. tp comeelll

syanaim said...

::so sweet dear..:)::

mysarah said...

hai there.

i pown tak buat majlis tunang. just akan buat macam u. siyes jimat bajet coz org sekarang klo bertunang pown org konpius "tunang ke kawen ni?" hehe. bersederhana itu bagus ;)

shaheeda said...

miss ili : thank you.. cpt la kawin.. bes tau kawen, hihi, comel ke?? tembam la.. hihi

syanaim : thanks dear..

mysarah : hye sarah! yupp skrg kalo tunang pon da gempak.. of cos la kita pon kalo nk tunang pon nak wat mcmtu kan.. so alang2 da konfiden leh jd suami yg baik tuk kita, kawen la terus.. kan?? kan??

rose said...

same case la kita nnt..hehe..i pun x buat majlis tunang..jimat..hehe..

cantik la majlis u..korang pn sama cantik sama padan.. =)

hope korang akan bahagia setiap hari..amin.. =)

shaheeda said...

rose : terima kasih!! alhamdulillah kami sgt2 bahagia.. syukur sgt, same goes to you k dear!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!