Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, March 30, 2012

UPDATE PASAL ANAK DARA KESAYANGAN

Assalammualaikum..

ermm apa nk start, byk cerita tp sgt sibuk.. kat ofis sibuk, kat umah pon sibuk.. so blog ini seperti hidup segan, mati tak mau.. oh blog, jgn la mati! i masih lebiu.. hehe

hari nih nk stori pasal aisya daania la ye, hehe.. she's almost 10mnth.. dia da pndai berdiri, merangkak dgn laju & paling bes da pandai panggil 'papa & buuuuu'.. tak tergambar perasaan 1st time dia panggil 'BUU' masa tuh dia tgh cari aku.. eheheh.. lagi satu da pandai tdo sorang2 kat sit belakang dalam keta.. da besar da anak ibu




nanti nak stori pasal resepi solid food aisya plaks.. k lah sumer, tata shemua!


4 comments:

NettoAsh said...

Syida,.atas walker tu segala bagai la letak ye nk bg leka..ataupun dania yang capai sendri..hehehe
cute je dah pandai tido sendri dalam kete.. =)

shaheeda said...

kak nett, smua tu kena bagi sbb nk masak dgn senang, nk suh dia diam.. hihi

Ili said...

dah besar dah anak dara sorang ni.... :)

kayrul-shah said...

sedap betul aisya tidur tue

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!