Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Sunday, April 18, 2010

pre wedd photo.. yehaa

salam all..


nak share ngan u all gambo nih...

lokasi : area KL
photographer : http://chottouch.daportfolio.com

















photographer yg terlibat sbnrnya 5 org pastu da separuh shoot.. dtg lagi sorg, abg chot ni suka ajak geng2 dia shooting rasanya.. dari situ dtg idea2 pose kitorg yg gediks2 ni.. hihi..

kalo korang nk tau shooting ni amik masa dr kul 10.00 pagi till 12.30 tghari.. mmg penat gilak.. pakai high heel jalan sepanjang masa shooting tu.. dgn panas nya...
ampunn.. tp hasil nya.. mmg sgt2 memuaskan hati kitorg.. credit jugak untuk my beloved en anas sbb pandai pilih photographer.. and dia pon minat shooting2 nih.. tp baru je nak mula.. apa2 pon aku support je dia..

k la .. tu je nak story... tata.. selamat ber'weekend'

Friday, April 16, 2010

: : HanD bOuQuets : :

salam semua..

hari ni nak story pasal hand bouquets..

surf2 kat internet jumpa plak story pasal hand bouquet nih.. rupanya dia byk type, kalo korang nk tau.. jom tgk!

select yg kita paling suka.. hihi

TYPE SATU : Round Bouquets

TYPE DUA : Nosegay Bouquets


TYPE 3 : Posy Bouquets
TYPE EMPAT : Biedermeier bouquet


TYPE LIMA : Crescent bouquet


TYPE ENAM : Arm bouquet

ada lagi tau... sambung nnti, ni aku nk balik dulu.. nnti sambung k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!