Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, December 19, 2008

~~~~~layan lagu ni ~~~~~

aku mentari tapi tak menghangatkanmu
aku pelangi tak memberi warna di hidupmu
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan

selalu itu yg kau ucapkan padaku

sebagai kekasih yang tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah

aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan

sebagai kekasih yang tak dianggapaku
hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah

sebagai kekasih yang tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabarku
yakin kau kan berubah

http://www.youtube.com/watch?v=-EejSUPY9h4

Tuesday, December 16, 2008

kawen!! kawenn!!

MY COUSIN'S WEDDING(KULAI,JHR)






15/11 - aku pegi wedding cousin aku, org kata muka dia cam muka aku.. tak tau la tul ke tak, cuba korang tgk.. aku konvoi ngan akak aku yang tembam ni hah, tp husband dia la yang drive.. mak aku pon pegi jugak, tp mak aku tak suka enterprame cam kitorang.. hehe






ni la dia pengantinnya.. comel kan, ni lpas khatam al-quran..



ni plak pic dgn sepupu sepapat, lbh kurang je saiz kami... ahakss






PI KENDURI KAWEN HALLY PLAK!! (IPOH,PERAK)



next weeknya, p kenduri hally pulak, ke utara la pulak.. pakcik ni yang drive bawa sy p kenduri kawen hally tu, ahakss... (sori yangg, gurau je)

ni aku takde keja, so gedik2 la capture gambo sendiri








da kawen da hally, my housemate.. huhu, aku ntah bila... tp takpe aku kecik lagi, hihi.. sibuk capture gambo pengantin aku lupa nak capture gambo sendiri.. huk huk
so, tu je la yang aku nak share.. nnti ada apa2 lagi yang menarik aku share lagi ngan korang yer,
see u at da next post... da daaaa














Friday, December 5, 2008

salam aidiladha...





assalamualaikum..

selamat menyambut hari raya aidiladha
selamat bercuti
selamat balik kampung
n bla bla bla... moga selamat semuanya laaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!