Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, December 16, 2008

kawen!! kawenn!!

MY COUSIN'S WEDDING(KULAI,JHR)






15/11 - aku pegi wedding cousin aku, org kata muka dia cam muka aku.. tak tau la tul ke tak, cuba korang tgk.. aku konvoi ngan akak aku yang tembam ni hah, tp husband dia la yang drive.. mak aku pon pegi jugak, tp mak aku tak suka enterprame cam kitorang.. hehe






ni la dia pengantinnya.. comel kan, ni lpas khatam al-quran..



ni plak pic dgn sepupu sepapat, lbh kurang je saiz kami... ahakss






PI KENDURI KAWEN HALLY PLAK!! (IPOH,PERAK)



next weeknya, p kenduri hally pulak, ke utara la pulak.. pakcik ni yang drive bawa sy p kenduri kawen hally tu, ahakss... (sori yangg, gurau je)

ni aku takde keja, so gedik2 la capture gambo sendiri








da kawen da hally, my housemate.. huhu, aku ntah bila... tp takpe aku kecik lagi, hihi.. sibuk capture gambo pengantin aku lupa nak capture gambo sendiri.. huk huk
so, tu je la yang aku nak share.. nnti ada apa2 lagi yang menarik aku share lagi ngan korang yer,
see u at da next post... da daaaa














1 comment:

miruL said...

Eh btul la muke same..

*Eleh tah-tah dia yg kawen~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!