Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, June 9, 2008

opppsss, aku dah tua upanya.. huhu

07/06/2008 ~ jam 05.20 pg (lbh kurg waktu tu lah aku dilahirkan , mak aku kata) genap la umo aku 23 thn.. da tua da, hehe

dalam usia skg ni aku bersyukur dengan apa yang aku ada skg ni, kebahagian, kerja, kasih syg.. n segala-galanya..


thanks tuk semua yang wish n doakan aku.. appreciate sgt, n thanks tuk sorg mamat yang plg aku syg dalam dunia ni sbb nyanyikan lagu epy besday.. hihi


salam sayang dan teramat sayang...

shahidah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!