Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Tuesday, February 2, 2010

iTS all aBoUT tUrqUOIse!!!


salam..

nak story about diriku ini yg skrg sgt addicted atau obses terhadap warna turqoise.. hehe... so aku saja search all the picture dgn title "turquoise theme"..



dalam aku menye"search" aku terjumpa entry yang bertajuk

"Turquoise Is the Color of 2010"

that mean.. color turquoise telah dinobatkan sbg color pilihan bagi 2010 which is include fashions and home-decor industries.. yeay!!

tak sangka pulak color yg aku minat nih jd "color of the year" hihi

so.. kat sini aku nak share gambar2 yg telah aku save... ENJOY!


~~ WEDDING THEME~~









~~JEWEL & ACCESSORIES~~





~~BABY GIFTS~~




~~HOME DECO~~





SO ADORABLE...!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!