Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, June 9, 2008

opppsss, aku dah tua upanya.. huhu

07/06/2008 ~ jam 05.20 pg (lbh kurg waktu tu lah aku dilahirkan , mak aku kata) genap la umo aku 23 thn.. da tua da, hehe

dalam usia skg ni aku bersyukur dengan apa yang aku ada skg ni, kebahagian, kerja, kasih syg.. n segala-galanya..


thanks tuk semua yang wish n doakan aku.. appreciate sgt, n thanks tuk sorg mamat yang plg aku syg dalam dunia ni sbb nyanyikan lagu epy besday.. hihi


salam sayang dan teramat sayang...

shahidah

1 comment:

Anonymous said...

Sbaye le kite

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!