Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, May 20, 2013

MARI CANTIK MARI GEBU.. SERIUS TAK RUGI !!

Assalammualaikum..


Mari kita tengok lagi testimonial untuk pengguna tegar Pinkish Beauty..











Mereka ini pengguan setia Pinkish..
Testimonial untuk diri aku sendiri  in sha Allah next month.. Sebab aku tak baper disiplin pakai.. So kesannya belum nampak..

Lepas ni aku akan consume dgn berdisiplin.. baru ada kesan yang nyata..

Tapi serius tak rugi korang beli.. nk  beli sabun dulu pon boleh je

Sabun ini sgt berkesan untuk masalah berikut, dengan izin Allah

muka berminyak
berjerawatparut jerawat
eczema
gatal² di mana² kawasan
menghilangkan kesan hitam di peha, ketiak, buku lali dan lain²

Kalo berminat comment atau pm shj fb sy okey!!

Kalo nk cepat berkesan kena beli 1 set kay!!



Ok babai !




Tuesday, May 14, 2013

BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM... WELCOM TO MY BLOGSHOP!!

Dengan lafaz 

Aku nak umumkan kat korang2 semua yang aku juga sudah terpanggil untuk berniaga online

Dengan mengeluarkan modal yang agak tak berapa byk tapi banyak jugak, dan atas kepercayaan aku pada produk.. aku teruskan niat akan aku untuk menjual produk ni..

Semoga Allah permudahkan urusanku

Nak tau produk apa aku jual?? Jeng jeng.. Taddaaa




Kenapa aku nak jual produk  ni adalah kerana :

1. Of course lah untuk tambah pendapatan
2. Aku da pakai produk ni dan mmg berkesan
3. Supaya aku tak putus stok mcm dulu.. Each time aku restock aku akan cilok satu set untuk aku
4. Aku taknak produk ni menghilang dari pasaran, macam kebanyakan produk2 kosmetik local yang lain
5. Produk ini memang dijamin selamat.. oleh Kementerian kesihatan dan dermatologi

dan last sekali SEBAB AKU CINTA DGN PRODUK PINKISH.. SEMEMANGNYA BERKESAN PADA AKU & IN SHA ALLAH PD KORANG SEMUA JUGA!



Nak tgk produk yang aku jual klik sini


Produk ini juga telah diluaskan pasaran nya di peringkat antarabangsa.. Bukti?? Gambo kat bwh ni



 Alhamdulillah, dengan izin Allah juga, bila aku start meniaga nih, Pinkish Beauty pon da buka HQ ni kat KL.. 


So kalo korang ada masalah kulit or nak tanya je pasal pinkish ni pon boleh..

Pm je aku kat sini https://www.facebook.com/shaheeda, atau sms je 0177250411.. 
atau add ym/email aku dgn msg "pinkish beauty" : elsha_slumbergurl@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!