Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Monday, April 1, 2013

Happy birthday PAPA. mucchhh lovee!!

Assalammualaikum wbt..

Nak tau tak hari ni hari apa, (engko da tulis title post tu, terang2 la org da tau..huhu)

Bukan april fool, nope2
Today is papa aisya's birthday . yeayyy..!!
yang ke?? 3+.. hihi

Alhamdulillah papa aisya masih diberikan kesihatan yang yang baik untuk bekerja keras menanggung kami anak beranak,  takde apa nk membebel sgt, just nk share e-card ni je.. hehe



(kalo play msti serabut ngan blog ni punya music kan? so korang leh pause kan music kat column belah kiri tu dengan klik butang || tu)

k tata!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!