Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.

Friday, March 30, 2012

UPDATE PASAL ANAK DARA KESAYANGAN

Assalammualaikum..

ermm apa nk start, byk cerita tp sgt sibuk.. kat ofis sibuk, kat umah pon sibuk.. so blog ini seperti hidup segan, mati tak mau.. oh blog, jgn la mati! i masih lebiu.. hehe

hari nih nk stori pasal aisya daania la ye, hehe.. she's almost 10mnth.. dia da pndai berdiri, merangkak dgn laju & paling bes da pandai panggil 'papa & buuuuu'.. tak tergambar perasaan 1st time dia panggil 'BUU' masa tuh dia tgh cari aku.. eheheh.. lagi satu da pandai tdo sorang2 kat sit belakang dalam keta.. da besar da anak ibu




nanti nak stori pasal resepi solid food aisya plaks.. k lah sumer, tata shemua!


Wednesday, March 28, 2012

link me pleasshh!!

assalam..

mode = sedih, sbb?? bloglist semua sudah ilangggg..UWAAAAAAAA!! mau nangis hentak2 kaki.. dear cutie fren, sudi apalah kiranya drop ur link dgn meng'comment' entry ini ye? thanks taw..

 :: hug kuat-kuat::

Friday, March 2, 2012

"One day, I must remind Aisya about this"

Ibu : Tahu tak kenapa ibu sayang sangat kamu?
Anak : Sebab saya anak ibu kan?
Ibu : Tapi ada alasan yang lebih hebat daripada itu..
Anak : Apa tu ibu ?
Ibu : Kerana boleh jadi kamu lah penyelamat ibu di kubur nanti andai malaikat sedang mahu memalu dan memukul jasad ibu nanti..
Anak : Ibu ! Janganlah...
Ibu : Jadi anak soleh ye..ibu perlukan doamu di sana nak..(Ibu itu lantas mengalirkan air mata cinta :)



Thursday, March 1, 2012

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

klik SINI ye !!